AD-blacklist1

2017
dec.
07

Mikulás a jégpályán

Írta: Oszvald György

X Ker Advent mikulas 051leadMikulás és krampuszlány járt a Szent László téren épített jégpályán és a kultúrközpont előtt felállított rönk-karácsonyfánál december 5-én. Természetesen, ajándékot kaptak, akik énekeltek vagy verset mondtak neki.

 

 

 

Szó se róla, a Mikulásnak óriási sikere volt. Már az érkezésünkkor, délután négy órakor körbekapták a Kőrösi Kulturális Központ lépcsőjénél a gyerekek. Fogyott az ajándék, a finom csokimikulás, oly annyira, hogy a krampuszlánynak gyorsan el kellett szaladni a közelben láthatatlanul parkoló négyagancsos, nyolclábhengeres csodaszánhoz a pótlásért.

 

   X Ker Advent mikulas 016Gyűltek az anyukák, apukák házi fényképalbumába a közös fotók: gyerek a Mikulással, anya és gyerek a Mikulással, a család a krampuszlánnyal és a Mikulással.

   A szervezők végül kiszabadították a Mikulást a gyerekek gyűrűjéből, s a jégpályához indultak. Az egyébként 2-3 perces sétát elég hosszú idő alatt tették meg, mert lépten nyomon megállították a gyerekek.

 

   X Ker Advent mikulas 097A koripályánál megismétlődtek a Kőrösi előtti jelenetek, többen – a nagyobbak közül is – énekeltek mikulás dalokat. Természetesen, a jutalmuk nem maradt el.

 

    A rövid látogatás után újra egy hosszú séta várt a Télapóra, öt órakor egy színpadi műsor kezdődött.

 

 

Képriportunk IDE KATTINTVA  tekinthető meg.  

Fotó: 10kerkult.hu/OGY

 

A 10kerkult.hu portálon nincs fizetős tartalom, de cikkeink pénzbe kerülnek. Álljon mellénk, támogassa szerkesztőségünket! Részletek a képre kattintva olvashatók.

tamogato tabla 400px