AD-blacklist1

2020
jan.
17

Környezetvédelmi felülvizsgálat a Richternél

Írta: szerk

KV vizsgalatA Richter Gedeon Nyrt. eleget téve törvényi kötelezettségének, mely előírja, hogy a cég a működési területén végzett tevékenységekre köteles ötévente megújítani a környezethasználati engedélyét, benyújtotta a szükséges dokumentációkat.  

 

 

 

A Kőbányai Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi osztálya tájékoztatót tett közzé január 15-én, melyben jelezte, hogy a Richter Gedeon Nyrt. benyújtotta a jelenleg érvényes környezethasználati engedély „környezetvédelmi felülvizsgálatára vonatkozó teljes körű környezetvédelmi felülvizsgálati dokumentációt.” A felülvizsgálatot a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya végzi.

 

   A tájékoztatóban szerepel, hogy a kihirdetés időtartama alatt a hatósági eljárás dokumentumai a Környezetvédelmi Osztályon ügyfélfogadási időben megtekinthetők.

   A tájékoztatóhoz csatolták a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Hirdetményét is, mely a környezetvédelmi hatósági eljárás megindításáról szól. Itt megjelölték a betekintési lehetőséget, benne a kifüggesztés levételének napját (2020. 03. 06.) is.

 

(forrás: kobaanya.hu)