AD-blacklist1

2019
feb.
04

Minőségi napszemüveget vennénk? – csak megbízható webshopból rendeljünk

Írta: szerk

fotoVélhetően e cikk olvasója is kapott már olyan hirdetést akár Facebookon, akár e-mailben, amiben világszerte ismert napszemüvegmárkákat kínáltak hihetetlen mértékű kedvezménnyel. A téma egyre inkább aktuális, mivel az ilyen kéretlen reklámok száma egyre inkább növekszik.

 

 

A népszerű világmárkák a kedvelt célpontok

 

    Bármelyikünk szívesen viselne egy stílusos Ray-Ban aviator napszemüveget, azonban érdemes megfontolni, hogy honnan vásároljuk azt meg.

    Azok, akik rákattintanak ezekre a reklámokra, megbízhatatlan webshopok oldalain találhatják magukat. Az ilyen megoldásokkal élő csalók egyébként legtöbbször a Ray-Ban és az Oakley napszemüvegekkel próbálják megtéveszteni a gyanútlan vásárlókat. Az innen való rendelés számos problémát vet fel. Egyrészt illetéktelen kezekbe juthatnak személyes adataink (pl. a hitelkártyánk száma), amelyekkel visszaélhetnek a későbbiekben. Másrészt a kiválasztott napszemüveg a legtöbbször meg sem érkezik, vagy ha mégis, csak egy nagyon gyenge minőségű hamisítványt kapunk.

   2018 9 navigation brandsAz ilyen termékek olyanok, mintha nem is viselnénk semmit, ezért a szemünk komoly károsodást is szenvedhet a hosszabb távú használata során. Nem kell azonban lemondanunk arról, hogy megfelelő, reális kedvezménnyel jussunk hozzá a legnevesebb márkákhoz, hiszen vannak olyan megbízható webáruházak, ahol akciósan is tudunk vásárolni.

   Először azonban érdemes néhány árulkodó jelre felhívni a figyelmet, ami alapján arra következtethetünk, hogy átveréssel van dolgunk.

 

Árulkodó jelek

 

   Elsőként kell megemlíteni a kedvezmények irreális mértékét, mivel ezek a hirdetések mindig 60-80%-os akciókkal próbálnak vásárlásra ösztönözni. Ezek nyilvánvalóan nem életszerűek.

   A kevésbé profi oldalak sokszor a márkaneveket sem írják le helyesen, ezért az írásmódra is figyeljünk oda.

   

2018 9 navigation sunglasses

   Olyan helyekről se rendeljünk semmilyen terméket, ahonnan teljes egészében vagy részlegesen hiányoznak a székhelyre, telephelyre, az elérhetőségekre vonatkozó adatok, különös tekintettel az ügyfelekkel való kapcsolattartásra szolgáló elektronikus levelezési címek. Az imént csak néhány példát említettünk, egy külön cikket is meg lehetne tölteni a csalók megtévesztéseivel. Ehelyett azonban a megbízható webshopokra hívnánk fel inkább a figyelmet, ahonnan biztosan eredeti, jó minőségű napszemüvegeket tudunk rendelni és nagyon jó akciókat is kifoghatunk.

 

 

Megbízható webshopok, elérhető, reális kedvezmények

 

   Bátran nézelődhetünk viszont azokban a megbízható webáruházakban, amelyek leellenőrizhetőek, meg van jelölve az üzemeltető cég pontos neve, székhelye, elérhetőségei, a vevőknek fenntartott kapcsolattartás módjai, elérhetőségei. Azon túl, hogy az ilyen helyekről valóban eredeti, az adott márka által biztosított jó minőséget, UV-védelmet biztosító napszemüveget kapunk, a reális akciókat kihasználva olcsóbban is vehetjük meg a kiszemelt termékünket.

   A webshopok outlet online felületein 25-30%-kal kedvezőbb áron is megvásárolhatjuk akár a nagyob márkák modelljeit is.