AD-blacklist1

2019
dec.
31

Agyonvertek egy nőt Kőbányán

Írta: szerk

agyonveresA BRFK ügyeletére hétfő 17:54-kor érkezett bejelentés arról, hogy a X. kerületben, egy Harmat utcai lakásban egy nőt ismeretlen személy bántalmazott – adta hírül police.hu oldalra hivatkozva a 444.hu portál ma reggel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancs alapján keresi az elkövetőt.

FRISSÍTÉS

  

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen elkövető 2019. december 30-án 17 óra 50 perc körül Budapesten, Kőbányán, a Harmat utcában, egy társasházi lakásban bántalmazott egy nőt, akit később a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak, de a szakszerű ellátás ellenére életét vesztette.

 

   elovetoA legfrissebb hírek szerint (2019. 12. 31., 09:51, Budapesti Rendőr-főkapitányság) a nyomozási cselekmények és adatgyűjtés eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható 22 éves budapesti Kárpáti Dánielt (képünk), aki ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki.

 

   A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kárpáti Dánielt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

FRISSÍTÉS

A Budapesti Rendőr-főkaopitányság nyomozói 24 óra alatt elfogták a 22 éves K. Dánielt.  A police.hu hivatalos oldalon ma 19:23-kor adták ki a közleményt, miszerint:

   A BRFK nyomozói az emberöléssel megalapozottan gyanúsítható férfit 2019. december 31-én 18 óra 20 perckor a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve Budapest XVII. kerületében elfogták.

   A férfi elszámoltatása jelenleg folyamatban van.

 

fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA; police.hu