AD-blacklist1

2018
nov.
13

Hármas karambol a Gergely utcában

Írta: Oszvald György

3as baleset Koer Gergely 9leadHárom autó – egy mikrobusz és két személyautó – ütközött össze ma délután a Gergely utca – Kőér utca kereszteződésében. A balesetben – feltételezhető – személyi sérülés is történt.

 

 

 

Ma este 10 órakor sem a katasztrófavédelem, sem a rendőrség honlapján nem találtuk hírt arról, hogy délután három óra körül három autó ütközött össze a Gergely utca – Kőér utca kereszteződésében.

   Állandó baleseti informátorunk, G. Krisztián fél négykor értesítette szerkesztőségünket a balesetről. Azonnal a helyszínre siettünk, s ezt láttuk.

3as baleset Koer Gergely 1

   A kereszteződést a (menetirányt a Cserkesz utca felé tekintve) a bal oldalon zárta el egy Ford típusú áruszállító mikrobusz, egy Toyota Corolla Verso és egy VW Passat CC. A mikrobusz megdöntötte a KRESZ-táblát, az orra tropára ment, oldalában a Passat, ennek oldalában pedig a Toyota.

   Amikor a helyszínre tartottunk, még láttuk, hogy két mentőautó hagyja el a helyszínt a Gyömrői út  irányába. Egy harmadik pedig a Gergely utcában, a kereszteződésben kialakított járdaszigeten állt, valakit ápoltak benne. Mögötte, bevetésre készen várakozott egy tűzoltóautó.

   A Cserkesz utca irányába a Közetrület felügylet autója biztosította a helyszínt.

 

   3as baleset Koer Gergely 45xA forgalmat időközben Óhegy park felől a Petrőczy utcánál zárták, a másik oldalon (a Gergely utcáról jobbra kisívű kanyarodás) fennakadás nélkül zajlott a közlekedés. A helyszínelő rendőröknek közterület-felügyelők segítettek a forgalomirányításban, így váltakozó irányú haladás lehetővé vált a Gergely utcán. Így a 217-es autóbuszt nem kellett terelni.

 

   3as baleset Koer Gergely 31xTöbb felvételt is készítettünk a balesetről, ezek itt láthatók.

   Arról viszont – ezúttal – nem sikerült információt kapnunk, melyik autó honnan érkezett, s hogyan alakult ki a képeken látható baleseti állapot. A mentők mozgásából ítélve viszont a személyi sérülés feltételezhető.

   

 

   Ezúton is arra kérünk minden közlekedőt, figyelmesen vezessék járműveiket!

 

3as baleset Koer Gergely 7x

 

3as baleset Koer Gergely 35x

 

3as baleset Koer Gergely 12xfotó: 10kerkult.hu/OGY

 

Az oldal minden tartalma ingyenesen hozzáférhető, de előállításuk pénzbe kerül.

tamogatas