AD-blacklist1

2018
szep.
11

Nyaklánckitépőt keres a rendőrség

Írta: szerk

lanc leadA Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A kőbányai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. július 27-én 10 óra körül Budapest X. kerületében, a Kőbánya alsó villamosmegállóban, a jármű ablakán benyúlva letépte egy nő nyakláncát. Az ismeretlen férfiről felvétel készült. 

 

lanc1  A feltételezett elkövető 20-25-év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék pólót, szürke nadrágot és fehér cipőt viselt.

 

   A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

 

(police.hu)

fotó: kisalfold.hu