AD-blacklist1

2018
jan.
23

Buszra támadott a boxerrel a nő

Írta: szerk

1a leadA BRFK X. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

 

 

 

A bűncselekményt észlelő személy feljelentése alapján indult büntető eljárás ismeretlen tettes ellen, aki 2017. 12. 15-én 22:20 órát megelőzően a menetrend szerint közlekedő 168E jelzésű autóbuszra a Budapest X. kerületi Téglavető utca egyik buszmegállójában, két társával felszállt.

 

2

 

A felszállást követően a láthatólag rossz állapotban lévő hölgy a nála lévő táskából elővett egy boxert, és azt a kezére húzva trágár szavakkal illette a buszsofőrt. Két társa ekkor lehúzta a buszról a nőt, aki a még mindig a kezén lévő boxerrel egy ütést mért az álló busz oldalára, amin az ütéstől egy kb. 5 cm-es karcolás keletkezett. Hatóságunk a busz biztonsági kamerájának felvételét lefoglalta, amelyen látszik az elkövető.

1

 

A nő személyleírása: 35-40 év körüli, kb. 165 cm magas, fehér bőrű, vállig érő, vöröses barna egyenes hajú, erős testalkatú. Világos beige színű garbót, sötétkék, háromnegyedes, nagy hajtókás kabátot és barna, térdig érő, lapos sarkú csizmát viselt.

4

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható elkövető személyazonosságáról, hollétéről, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámon a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányságát, az ingyenesen hívható 06-80-595-111 „Telefontanú” zöld számát (h-cs: 08-16., p: 08-13.), a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét, vagy írjon a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.