AD-blacklist1

2017
dec.
20

Személyautó ütközött mikrobusszal

Írta: Oszvald György

Baptist suli Xmas 012xleadA Kőrösi Csoma út és Halom utca kereszteződésének közepén ütközött össze egy Ford mikrobusz és egy régebbi típusú Opel Kadett Kőbányán, a koradélutáni órákban december 20-án.

 

 

 

Egészen pontosan délután fél kettő előtt pár perccel történt az ütközés. Néhány perccel később már a Lechner szobor magasságában, az út szélére állt a két autó, s éppen akkor érkeztünk, amikor a rendőrségi autó beállt a mikrobusz mögé.

 

Baptist suli Xmas 020x

 

   A kereszteződés közepén az Opelből származó törmelékek voltak láthatók. A gépkocsi bal eleje sérült meg; a motorháztető felpúposodott és a reflektor is tönkre ment.

 

Baptist suli Xmas 026x   A mikrobusznál a homlokspoiler bal oldalán volt látható az ütközés nyoma, roncsolódást nem tapasztaltunk.

 

Baptist suli Xmas 028x   A mikrobuszban két fő utazott, a személykocsiban csak annak vezetője tartózkodott. Személyi sérülés nem történt. Amíg a rendőrök az adatfelvételezést végezték, megkérdeztük, mi történt. Az idősebb úr elmondta, a Halom utcából balra akart kifordulni a Kőrösi Csoma útra. – Egyszercsak már ott is volt a Ford, és nem is igen emlékszem, honnan került elő – mondta, s le se tagadhatta volna, hogy látszólagos nyugodtsága ellenére igencsak összezavarta az ütközés. Többszöri próbálkozásra tudta csak meggyújtani a cigarettáját, annyira remegett a keze.

 

Baptist suli Xmas 007x

 

   Ettől többet tényszerűen nem tudtunk meg, azt csak feltételezni tudjuk, hogy a Ford vagy a Kőrösi Csoma útról kanyarodott volna a Halom utcára, vagy éppen onnan érkezett, s egyenesen kívánt tovább haladni. Bárhogy is történt, erős a sejtésünk, az enyhébb balesetben a figyelmetlenség volt a főszereplő.

 

Fotó: 10kerkult.hu/OGY

 

A 10kerkult.hu portálon nincs fizetős tartalom, de a cikkeink pénzbe kerülnek. Álljon mellénk, támogassa a szerkesztőséget, hogy fejlődhessen! És, hogy miért is tegye? A válaszok a képre kattintva olvashatók.

tamogato tabla 400px