AD-blacklist1

2011
okt.
19

A száztizenötödik vásár következik

hungexpoOktóber 19-23. között világok találkozója lesz az új időpontban, és részben új tartalommal jelentkező Budapesti Nemzetközi Vásár standjain. A tematika szerint az otthonunk, a nők, a férfiak és az ízek világában tehet sétát a nagyközönség. A nagyvilágot távol-keleti és közép-európai cégek képviselik majd a Hungexpo-n.


Lehet-e új egy több mint száz éves múltra visszatekintő vásár? A szervezők határozottan új koncepció szerint vágtak bele az idei BNV szervezésébe, de az értékes hagyományokkal sem szakítottak. A szokásos időponttól eltérően most október 19-23. között, szerdától vasárnapig tart nyitva a BNV. Az idei kínálatba több fér a programokból és a tematika is bővült.
A BNV egyik sikertémája az Otthonunk világa. A berendezési tárgyak és használati cikkek gazdag választéka mellett otthontervező szakemberek is fogadják a vásárlókat. A Lakberendezők Országos Szövetségének Trendszigetén generációk egymás mellett éléséhez adnak javaslatokat. Kert és környezet, szegletek és terek, divat és stílus: minden négyzetméterre jutnak hasznos ötletek, s ha valaki tervrajzot hoz, díjmentesen adnak konkrét tanácsokat is!
A Nők világa színesebb, látványosabb lesz, mint az eddigi „öltözködés, divat" témakör. Erről színvonalas divatbemutatók, interaktív szépségszigetek, táncoktatás és ékszerbemutatók gondoskodnak. Most a fiúkra is külön gondoltak: sport, vadászat, autók és európai díjnyertes szórakoztató-elektronikai cikkek lesznek a Férfiak világának témái. Az új BNV-n az Ízvilág gasztronómiai érdekességekkel szolgál. A BNV konyhájában az 5 nap alatt megfordul Gianni, Kovács Lázár, Frank Júlia és a tv2 Hal a tortán népszerű műsorvezetője, Sági Szilárd is. A Hungarikumok világában pedig szemügyre vehetjük mindazt, amit mi adunk a világhoz. A családosok számára igazi kikapcsolódást jelent a BNV-hez október 21-23. között csatlakozó Kölyökparádé interaktív, szórakoztató-ismeretterjesztő gyerekrendezvény.
A Hungexpo rendkívüli jegy-kedvezményekkel fogadja a közönséget: a szerdai napon a belépő egységesen 500 forint lesz, illetve október 20-án, a Csajok napján a hölgyek, október 21-én, a Pasik napján az urak léphetnek be ingyenesen a BNV területére. Kedvezményes online jegyvásárlásra is van lehetőség a rendezvény honlapján. A nyitva tartás is hosszabb lesz idén: október 19-20-án még marad a 10-től 18 óráig tartó nyitva tartás, október 21-én viszont 10-19 óráig, október 22-én 9-19 óráig, vasárnap 9-18 óráig tartanak nyitva a rendezvények.
(forrás: Hungexpo)