AD-blacklist1

2019
aug.
11

Richter-siker Délkelet-Ázsiában

Írta: szerk

RG epulet logoKözleményben adta hírül augusztus 8-án a kőbányai Richter Gedeon Nyrt., hogy az egyik sikeres fejlesztésük, a cariprazine, újabb földrészen válik elérhetővé a skizofréniában szenvedők számára.

 

 

 

A Richter Gedeon Nyrt. a mai napon bejelentette, hogy a Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation (MTPC) Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségének (ASEAN) országaiban található leányvállalatai, törzskönyvi engedélyt kaptak a cariprazine-ra skizofrénia indikációban. Az említett engedélyek kiadására Szingapúrban és Thaiföldön került sor.

 

   „Elégedettek vagyunk a legújabb törzskönyvezési eredményekkel, melyek a cariprazine-t eljuttatják a délkelet-ázsiai régióba, ily módon újabb lépést tettünk abba az irányba, hogy a cariprazine világszerte elérhetővé váljon a skizofréniában szenvedő betegek számára” – mondta Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója.

   A megállapodás értelmében a Richter szállítja a terméket, az MTPC pedig leányvállalatain keresztül értékesíti a készítményt az említett piacokon. A Richter a törzskönyvezési eljáráshoz kapcsolódóan mérföldkő bevételre jogosult, valamint az értékesítés függvényében royalty bevételben részesül.

 

richter.hu; címkép: 10kerkult.hu/archív