AD-blacklist1

2019
jún.
11

165 éves a Dreher Sörgyár

Írta: szerk

Dreher feszt 5th 009Limitált kiadással és plakátpályázattal ünnepel a Dreher, Dreher Antal pedig megkapja a Kőbánya díszpolgára címet. – írta június 7-én a krativ.hu online kiadása

 

 

 

 

A Dreher Sörgyár alapításának 165. évfordulója alkalmából limitált kiadású csomagolást kap a Dreher Gold, emellett a márka régi Dreher-plakátok újraértelmezésére hívja fogyasztóit egy pályázat keretében

 

dreher beer

   A jubileum okán a Kőbányai Önkormányzat kezdeményezésére Dreher Antal megkapja a Kőbánya Díszpolgára posztumusz címet és róla nevezik el a Jászberényi út a gyárhoz köthető szakaszát.

 

 

   Születésnapján, június 7-én pedig kiadják a képével és a kőbányai sörgyár fotójával ellátott, kétféle limitált csomagolású Dreher Goldot is.

 

   „A Drehernél a hagyományunk része, hogy a minőségi és innovatív sörgyártás mellett a termékeinket a képzőművészet eszközeit felhasználva népszerűsítsük a fogyasztóinknak. A márka plakátjai az elmúlt évtizedekből sokak emlékezetében élnek.

 

 

   Arra szeretnénk felkérni a plakátverseny résztvevőit, hogy friss megközelítésükkel úgy értelmezzék újra a tradíciót, ahogyan azt a sörfőzőmestereink is teszik a sörök elkészítésekor” – mondta Négyesi Fruzsina, a Dreher Sörgyárak magyar márkáinak márkavezetője.

 

 

 

a Kreatív Online teljes cikke ITT olvasható

 

fotó: 10kerkult.hu/archív; kreativ.hu