AD-blacklist1

2020
máj.
08

Kihirdették a Richter Anna Díj idei közönségdíjasát

Írta: szerk

rad lead3cA Richter Gedeon Nyrt. immár második alkalommal buzdította több terület képviselőit a kreativitásra, az értékteremtő ötletek bemutatására a Richter Anna Díj pályázatának meghirdetésével. 2020.  utolsó virtuális díjkiosztója a közönségdíj átadása volt, mellyel lezárult egy jelentős időszak.

 

 

„Ebben a bezárkózott világban az ember tele van nagy ötletekkel, és azzal a lendülettel, ha ennek az egésznek vége, hogyan tehetjük kicsit jobbá a világunkat.” – vezette fel Rúzsa Magdi (képünk), aki eredendően szülésznő, a közönségdíjas projekt bemutatását.

 

   hegmesek ruzsamagdiMajd elmondta, hogy a pályázat igencsak közel állt a szívéhez, s nagyon bízik benne, hogy a 4 millió forintos díjból mindent kitűzött célt, elképzelést sikerül megvalósítania a csapatnak.

 

   A közönségdíjas csapat azon dolgozik, hogy minél szélesebb körben, minél változatosabb felületeken tudja bemutatni mind a várandós anyáknak és mind az egyszerű érdeklődőknek, hogy mit is jelent a császármetszés, hogyan zajlik, mi történik, előtte, s utána.

 

 

2020 Richter Anna Díj közönségdíjas pályázata: Hegmesék

 

A virtuális díjátadást követő örömvideó IDE kattintva nézhető meg. 

 

forrás, kép: Richter Anna Díj facebook oldala