AD-blacklist1

2019
aug.
26

Indul a Richter Egészségváros őszi sorozata

Írta: szerk

egvaros logoAz idén májusban, négy helyszínen rendezték meg a 10 éves jubileumát ünneplő Richter Egészségváros sorozatot. Elmúlt a nyár, de közben a szervezők nem tétlenkedtek. Szeptemberben három helyszínen folytatódik a gyógyszergyár akciója.

 

 

 

„A Richter Egészségváros Program sorozat keretében eddig 68 helyszínen, a Richter alap felajánlását több mint 168 ezer résztvevő több mint 200 millió forinttal egészítette ki pusztán azzal, hogy részt vett az egészségügyi szűrővizsgálatokon, előadásokon vagy tanácsadásokon, így a 68 kórház összesen több mint 336 millió forint támogatást kapott a gyógyszergyártótól a helyi lakosság saját egészsége érdekében tett lépéseinek eredményeképpen.” – áll az akció hivatalos honlapján

 

 

   Az illusztris adatokat tovább növelhetik egészségvárosok őszi helyszíneire kilátogató, s városukért. kórházukért tenni akaró lakosok.

 

Időpontok, helyszínek:

 

              szeptember 14. Veszprém, Kossuth Lajos utca

              szeptember 21. Érd, Főtér

              szeptember 28. Piliscsaba, Bajcsy-Zsilinszky út, Városháza

 

A program arcai:

 

egvaros szept

 

  A Richter Egészségváros tavaszi rendezvényein több mint 26 millió forint gyűlt össze. Emlékeztetőként: a 2009-ben indult kezdeményezés idén májusban Vácon, Tapolcán, Komáromban és Jászberényben járt.

egvaros szept banner

(egeszsegvaros.hu)