AD-blacklist1

2019
jún.
04

Évadzárás a stroke-klubban

Írta: szerk-OGY

Stroke evadzaro 014leadMájus 29-én, szerdán újabb évadzáró ünnepségre került sor a Stroke-klubban. Hogy miért májusban van évadzáró? Mert a nyári hónapokban ugyanis a klubnak is vakáció van, a szokásos, minden hónap utolsó keddjén megszokott klubfoglalkozások helyére más érdekességek lépnek.

 

 

 

A nyári szünet persze nem jelenti azt, hogy ilyenkor program nélkül marad a tagság: különböző helyekre megyünk kirándulni, múzeumba, ismeretterjesztő sétákra, vagy akár szalonnát sütünk. Az idei évadzárón is már egy székesfehérvári kirándulás szervezésén dolgoztunk. De lássuk, mi is történt az évadzárón!

 

   Stroke evadzaro 018Az ünnepség 13 órakor kezdődött, de többen már 11 órától szorgoskodtak, szendvicset kentek, díszítettek, tálcákra rakták a házi készítésű süti-finomságokat, berendezték a termet, terítettek. Így, mire megérkeztek a többiek, minden készen állt.

 

   Stroke evadzaro 007A program azzal kezdődött, hogy zenei aláfestéssel végignéztünk egy fotó-naplót, ami összefoglalta az elmúlt év eseményeit.

   Jót nosztalgiáztunk a Dunakanyar kirándulás, a szalonnasütéssel egybekötött családi nap, a meghitt karácsonyi ünnepség, vagy éppen Németh Ibolya és Galuska Andi születésnapi fotói nézegetése közben.

 

   Az élmények felidézése két részletben történt: a 2018-as események után egy igazi meglepetés következett. Sinkó József tangóharmonikás szórakoztatott minket jobbnál jobb slágerekkel (sokat közkívánatra játszott el), miközben fogytak a szendvicsek és a sütemények. Kint szakadt az eső – egyszer még áramszünet is volt a nagy dörgés-villámlás alatt –, de a teremben harmonikásunk körbejárt az asztalok között, többen dalra is fakadtak, sőt, néhányan még táncra is perdültek.

   Stroke evadzaro 139

 

   Sinkó József muzsikálása után megnéztük az idei klubnapok és az autóbuszos városnézés képeit.

   Egyöntetű volt a vélemény, hogy az év közben hallgatott, értékes és hasznos előadások mellett jól esik néha az ismerkedés, a baráti beszélgetések könnyed légköre, a családias hangulat is.

 

   A beszámolóhoz képgaléria tartozik – ITT

 

szöveg: Juhász Györgyi

fotó: 10kerkult.hu/OGY