AD-blacklist1

2017
dec.
20

Karácsony a kórházban

Írta: szerk

bxmas leadDr. Bodnár Attila főigazgató köszöntője indította a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet valamennyi dolgozója részére rendezett karácsonyi évzáró rendezvényét december 14-én. Az ünnepség lehetőséget adott arra, hogy egy „pillanatra megállva” közösen visszatekintsenek az évre, az elért eredményekre.

 

 

Az ünnepséggel az idén 85 éves Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet a hagyományokat követte. A meghitt, bensőséges hangulatú rendezvényre nemcsak a kórház dolgozói, hanem az intézethez tartozó X., XVII. kerületi, valamint a monori és a gyömrői szakrendelő munkatársai is hivatalosak voltak.

  

Az ünnepség – évzáró rendezvényként – lehetőséget adott az elért eredmények számbavételére, a sikeres projektek és főbb beruházások áttekintésére. A főigazgató külön kiemelte a több száz résztvevőt megmozgató Semmelweis-napi rendezvény és a 85 éves a Bajcsy tudományos konferencia sikerét.

 

   bxmas 1– Büszke vagyon önökre, az önök által végzett munkára. Önökkel együtt örülök az ágazati bérek emelkedésének, mely nemcsak erkölcsi, hanem jelentős anyagi megbecsülése is az egészségügyi dolgozóknak.

   Az Egészséges Budapest Program keretében jövőre korszerű fejlesztések és egy szakrendelő építése is indul kórházunkban.

   bxmas 2Örömmel lépek át önökkel egy kihívásokkal teli, de eredményekben gazdag új esztendőbe – zárta beszédét dr. Bodnár Attila főigazgató.

 

   Az ünnepi beszéd után Malek Andrea és Schwartz Dávid A lélek hangjai címmel soul és gospel zenei koncertet adott a 10 fős kórus kíséretében.

 

(bajcsy-sajtó)