AD-blacklist1

2017
szep.
23

Tudományos konferenciával ünnepelt a Bajcsy

Írta: szerk

B4 leadA Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet alapításának 85. évfordulója alkalmából szeptember 21-én jubileumi tudományos konferenciát rendezett Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár fővédnökségével és csaknem 500 fő részvételével.

 

 

Az ünnepségre az egészségügyért felelős vezetők mellett meghívták az intézet ellátási körzetébe tartozó politikusokat, házi orvosokat, és valamennyi jelenlegi és volt dolgozóját, valamint az üzleti partnereket.

   Közösen megtekintették a 85 éves a Bajcsy című filmet, amely bemutatja a kórház történetét, jelenlegi osztályait, valamint egy jövőképet is felvázol pácienseinek, munkatársainak. Hasonló tartalommal egy több mint 200 oldalas könyvet is megjelentettek, mely méltó emléket állít az utókornak.

 

   B1Az ünnepségen a Bajcsy-Zsilinszky Kórház fennállásának 85. évfordulója alkalmából díjakat, elismerések is átadtak

   Dr. Szabadka Hajnalka orvos igazgatónak Pro Sanitate díjat, dr. Zámolyi Károly főorvosnak pedig Miniszteri Elismerő Oklevelet adott át dr. Ladányi Márta egészségügyi ágazati koordinációs helyettes államtitkár.

 

   Dr. Higyisán Ilona főgyógyszerészt, dr. Hermányi Zsolt MSc. főorvost és dr. Végh György főorvost az intézmény fejlődésében meghatározó szerepvállalásukért Bajcsy-Zsilinszky Kórházért emlékéremmel tüntette ki dr. Bodnár Attila főigazgató.

 

   Radicsné Ujvári Katalin és Vízkeleti Julianna, a gyógyító tevékenységben több évtizeden keresztül kimagasló munkát végző műtősnők Főigazgatói elismerő oklevélben részesültek.

 

   B2A tudományos konferencián a Bajcsy-Zsilinszky Kórház osztályvezető főorvosai,  

 

   dr. Völgyes Barbara – Központi Aneszteziológiai Intenzív Terápiás és Sürgősségi Betegellátó Osztály: Az akut betegellátás biztonságos háttere,

  dr. Andrássy Péter – IV. Belgyógyászat, Non-invazív, Invazív Kardiológia: Szív- és érrendszeri betegek ellátása,

   dr. Juhász Miklós – Sebészeti Osztály, Általános hasi, mellkas, érsebészet: A sebészeti betegellátás lehetőségei és eredményei a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban címmel tartottak előadást.

  

B3

 

   – Kétezer alkalmazottunk között számos tudományosan, nemzetközi szinten is elismert kollégát foglalkoztatunk. Munkatársaim nevében is kijelenthetem, hogy a bizalmukkal megtisztelő, hozzánk forduló pácienseket a jövőben is korszerű szakmai ismeretek birtokában, elkötelezett dolgozókkal a lehető legmagasabb szinten kívánjuk ellátni – nyilatkozta dr. Bodnár Attila főigazgató (képünk).

 

(bajcsy.hu)