AD-blacklist1

2017
szep.
18

Alumni díj a Richternek

Írta: szerk

alumni dijA Debreceni Egyetem Alumni díját, illetve a cím használatát 2017-ben a Richter Gedeon Nyrt. érdemelte ki. A kitüntetést az egyetem ünnepélyes tanévnyitóján vehette át Szilvássy Zoltán rektortól Kiss Balázs, a Richter Gedeon Nyrt. debreceni biotechnológiai főosztályvezetője szeptember 10-én.

 

 

Az Alumni díjat olyan szervezeteknek ítélik oda, amelyek a Debreceni Egyetemmel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápolnak, támogatják az intézményt céljainak megvalósításában és kiemelt foglalkoztatói a Debrecenben végzett hallgatóknak.

 

   Első alkalommal, 2015-ben a TEVA Gyógyszergyár Zrt., tavaly, pedig az IT Services Hungary Kft. nyerte el az egyetem Alumni díját, az idén pedig a Richter Gedeon kapta a rangos elismerést.

  

alumni atadas

 

   A „DE Alumni díj 2017” kitüntető címet a győztes egy évig használhatja vállalati megjelenéseiben. A díjazottnak emellett a DE Alumni Közösség honlapján, a Rendezvénykoordinációs- és Alumni Központ kiadványaiban kiemelt megjelenési lehetőséget, és az egyetem 2018-as Állásbörze kiadványban egyoldalas ingyenes hirdetési felületet biztosít.

 

richter.hu; dehir.hu; fotó: unideb.hu