AD-blacklist1

2017
már.
08

A bátorságról szól az idei Terézanyu pályázat

Írta: szerk

ta 3Személyes bátorságról, merész döntésekről, vakmerő változtatásokról vagy éppen a próbálkozásról, vágyakozásról szóló női történeteket, „egyperces” videókat várnak április 9-ig az idei Terézanyu pályázatra.

 

 

 

A Terézanyu pályázat nyolc éves története során eddig mintegy tízezer írás érkezett a zsűrihez, ami azt mutatja, hogy egyre több nő meri nyíltan felvállalni az érzéseit, mindennapi küzdelmeit.

 

    Az előző évekhez hasonlóan a pályázóknak egyes szám első személyben kell megírniuk, legfeljebb 5000 karakteres írásaikat vagy maximum másfél percben kell elkészíteni videóikat.
    A pályaműveket Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője, Rácz Zsuzsa írónő, a pályázat megálmodója, Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Dobó Kata színésznő és Pásztor Anna énekesnő bírálja el, és választja ki a győzteseket. 

 

terez 1

 

    „A nő és a szabadidő után a bátorságról szóló történeteket várunk. Ez a 8. Terézanyu pályázat témája.

  Ki mertél-e állni magadért, vagy másért, vagy csak szerettél volna? Mertél-e változtatni, túllépni a korlátaidon, ugrani, repülni- vagy még nem sikerült, még gyűjtöd hozzá az erőt, a bátorságot, az inspirációt? A személyes bátorságról, merész döntésekről, vakmerő változtatásokról – vagy éppen a próbálkozásról, vágyakozásról szóló női történeteket várunk április 9-ig. Idén újdonság, hogy „egyperces” videóval is pályázhattok” – írják a szervezők a pályázat honlapján, ahol minden információ megtalálható és a pályázat is feltölthető.

 

    A felolvasással egybekötött díjátadót május 4-én tartják, de a díjazott egyéni írások megjelennek a pályázat weboldalán és a Nők Lapja Psziché felületein is.

 

 


    Keddtől a honlapon és a pályázat Facebook oldalán a szervezők minden nap megosztanak egy videót, amelyben a korábbi díjazottak és a zsűri tagjai saját bátorságukról vagy éppen vívódásokról, nehezen, de bátran meghozott döntéseikről vallanak.

ta 1

 
MTI, terezanyu.hu, fotó: nlcafe.hu