AD-blacklist1

2019
ápr.
18

A rendőrség húsvéti közleménye

Szerző: szerk

husvet leadA húsvét az egyik legszebb, és legismertebb ünnepünk, melyhez számos népszokás, például a húsvét hétfőn szokásos locsolkodás is kötődik. Az ünnep családias jellege, valamint a vele együtt járó hosszú hétvége azon családok számára is vonzóvá teszi az autóval történő –rövidebb-hosszabb kirándulásokat vagy a távolabb élő rokonok meglátogatását, akik az év eddigi részében még nem használták jelentősebb távokon a család autóját.

Bõvebben

2019
ápr.
15

Vízitornázó nagyik

Szerző: Oszvald György

Vizitorna 517leadTestedző, egészségőrző vízi tornázásra szövetkezett majd’ 20 nyugdíjas korú hölgy. A foglalkozásaikat az Üllői úti általános iskolában tartják szerda délutánonként. Felhívtuk a levél íróját, időpontot egyeztettünk, a látogatás eredményét pedig alább olvashatják az érdeklődők.

Bõvebben

2019
ápr.
14

A Szőke ciklon lett az Anna-bál szépe

Szerző: Oszvald György

Nyugdijasklub farsang 625leadA Harmat Nyugdíjas Klub életében nem szokatlan, hogy a nagyobb ünnepeket műsoros klubnappal köszöntik. Szerkesztőségünk már több alkalommal is részt vett ezeken az eseményeken, legutóbb február végén: a középpontban a meglepetéssel végződő Anna-bál szépe – 2019 program állt…

Bõvebben

2019
ápr.
11

360 millió forintba kerül a világ legdrágább whiskyje!

Szerző: szerk

whisky leadA 2018 őszén elárverezett whisky a világ legdrágább itala jelenleg. A skót whiskyt 60 évig érlelték, hogy most új tulajdonosa ízlelegesse a különlegesen drága italt, ami a Guinness Rekordok könyvébe is bekerült.

Bõvebben

2019
ápr.
09

Nincs rendben - beszélgetés a sétányon

Szerző: Oszvald György

kONTUR Hos utca talk 055leadVolt valami szimbolikus annak a beszélgetésnek a megjelenésében, melyet a kőbányai Kontúr Közhasznú Egyesület szervezett április 6-án kora délutánra. A körben Hős utcai lakosok, civil szervezetek küldöttei, s több sajtóorgánum riporterei, újságírói ültek.

Bõvebben