AD-blacklist1

2022
feb.
06

Ilyen barber shopot se látni minden nap

Írta: szerk

borotva 1Egyértelműen kijelenthető az, hogy a divat és a tökéletes megjelenés nem csak a hölgyeknek, de az uraknak is épp olyan fontos. Az, hogy milyen lesz egy férfi megjelenése, természetesen sok mindenen múlik, ami biztos, hogy a trendi ruhák mellett az ápoltságra is nagy hangsúlyt kell fektetni.

  

 

   Egy jól megválasztott és persze trendin levágott frizurával sokat lehet javítani a külsőségek tekintetében. Manapság már nem csak férfifodrászatba lehet elmenni akkor, ha egy igazán divatos frizurára vágynának az urak, hiszen a barber shopokban minden az erősebbik nemről szól, és teljeskörű szolgáltatást kínálnak a haj, a szakáll és a bajusz ápolás tekintetében. Napjainkban már kis hazánkban is sok borbély szalont lehet találni, különösen a fővárosunkban.

  

   Abban az esetben, ha egy nem mindennapi barber shopot keresel magadnak, mi most a figyelmedbe ajánlunk egy igazán szuper és egyedülálló helyet! A G-cutz barber shopban minden az urakról szól, így különösen nagy hangsúlyt fektettek arra az üzlethelyiség kialakítása és berendezése során, hogy egy igazán pasis, vagány, és egyedi borbély szalont tudjanak kínálni azoknak a férfiaknak, akiknek fontos a stílusos megjelenés.

   Kevés barber shop vállalkozik arra, hogy így visszaidézze a szesztilalom korszakát az Egyesült Államokban. 

  

borotva 2

  A G-cutz barber shop borbélyai

 

   Egy igazi időutazásba lesz részed onnantól kezdve, hogy belépsz hozzájuk, egészen addig, amíg a tökéletes frizuráddal, vagy épp szakálladdal távozol a szalonból, hiszen a berendezés minden eleme a gengszter korszak idejét idézi! Az itt dolgozó barberek igazán profik, és nem csak abban állnak a vendégek rendelkezésére, hogy elkészítik a frizurájukat és szakállukat, de tanácsot is tudnak adni, melyik fazon passzolna a legjobban az adott fej és arcformához. A fenti linken gyorsan a G-cutz barber shop weboldalára tudsz eljutni, ahol az árak mellett tájékozódni tudsz, milyen frizurák közül választhatsz, kik dolgoznak a szalonban, és a legyakrabban felmerülő kérdésekre is megtalálod majd a választ. 

 

   Fontos, hogy hozzájuk ugyan bejelentkezés nélkül is bármikor jöhetsz, ám érdemes időpontot foglalni ebbe a nem mindennapi barber shopba, hiszen így elkerülheted a kellemetlen várakozást, és egyből ülhetsz is bele a baber székbe. Fontos számodra, hogy mind a frizurád, mind pedig az arcszőrzeted is ápolt és stílusos legyen? Fontos az, hogy amíg egy borbély szalonban tartózkodsz, kellemesen is érezd magad? Fontos, hogy ne kelljen sokat várakoznod a borbélyra várva, és online, egyszerűen tudj magadnak időpontot foglalni? Abban az esetben, ha mind a három kérdésre igen a válaszod, a gengszter hangulatot idéző budapesti G-cutz barber shop és az itt dolgozó gengszter borbélyok lesznek a számodra az ideális választások!