AD-blacklist1

2021
nov.
10

Kultúra szilveszterre? Jöhet!

Írta: szerk

buli1 leadA szilveszter este sokaknak egyet jelent a féktelen bulizással és a mértéktelen alkoholfogyasztással, pedig számos más elérhető alternatíva is létezik a szórakozásra. Azoknak, akik kikapcsolódásképpen szívesebben fogyasztanak kultúrát, jó ötlet lehet egy szilveszteri koncert meghallgatása vagy…

 

 

Mindig nehéz eldönteni, hogy hol töltsük az év utolsó napját. A szilveszter este sokaknak egyet jelent a féktelen bulizással és a mértéktelen alkoholfogyasztással, pedig számos más elérhető alternatíva is létezik a szórakozásra. Azoknak, akik kikapcsolódásképpen szívesebben fogyasztanak kultúrát, jó ötlet lehet egy szilveszteri koncert meghallgatása vagy egy élőzenés vacsora elköltése egy hangulatos helyszínen.

 

Kulináris élvezetek

 

   Sokan vannak, akik a pezsgőt nem az alkoholtartalma, hanem az íze miatt isszák: számukra kiváló program lehet egy fényűző gálavacsora. Az ilyen eseményeken különleges ételek és minőségi italok mellett köszönthetjük az Újévet. Ez a megoldás azoknak is kedvező, akiknek a karácsonyi sürgés-forgás után jobban esik, ha valaki más keze munkája által kerül az asztalra a vacsora szilveszter éjszakáján. De annak sem kell megijednie, akinek szimpatikus az ötlet, de az ünneplést a fővároson kívülre tervezte, hiszen bőven akad szilveszteri vacsora Budapest vonzáskörén kívül is. Ezekre a programokra általában hamar elfogynak a jegyek, így nem árt időben kapcsolni, nehogy lemaradjunk az általunk kiszemelt eseményről.

 

buli2,,A zene, az kell…”

 

   December 31-én az átlagos koncerttermek és éttermek mellett olyan fantasztikus helyszínek is rendeznek programokat, mint a Budapest Marriott Hotel, ahol az est része a különleges szilveszteri gálavacsora és élőzene mellett egy látványos revüműsor is. A csillogó, nagyszabású bálokon kívül rengeteg más zenei program várja az érdeklődőket, szerte a városban. Akár komolyzene, jazz vagy könnyűzene, egy szilveszteri koncert Budapesten mindenképp remek módja az ünneplésnek.

 

Báli ruhát valakinek?

 

   A gála események és egyéb szilveszteri koncertek  jó apropó arra, hogy végre igazán kicsípjük magunkat, és a legszebb, legkülönlegesebb ruháinkat vegyük elő a szekrényből. Ilyenkor végre helyt kapnak a bátrabb sminkek és frizurák, sőt, ilyenkor még egy báli ruha vagy egy öltöny sem érződik túlzásnak.