AD-blacklist1

2021
okt.
18

Íme, egy rendhagyó barber shop az Erzsébet körúton

Írta: szerk

barber 1Mindenkinek fontos, hogy a frizurája ápolt, ugyanakkor divatos is legyen. Annak érdekében, hogy igazán trendi és hozzánk illő hajkölteményt kaphassunk, mindössze egy jó fodrászra kell bíznunk magunkat, aki megvalósítja az elképzeléseinket.

 

 

  Mindenkinek fontos, hogy a frizurája ápolt, ugyanakkor divatos is legyen. Annak érdekében, hogy igazán trendi és hozzánk illő hajkölteményt kaphassunk, mindössze egy jó fodrászra kell bíznunk magunkat, aki megvalósítja az elképzeléseinket. Míg a hölgyek mindig is szívesen jártak a fodrászatba – hiszen itt nem csak szépülni lehet, de sok csajos témát is ki lehet vesézni –, addig a férfiak inkább gyorsan letudták az itt töltött időt. Ennek az egyik fő oka az lehet, hogy nem minden pasi érzi magát komfortosan egy olyan helyen, ahol nem csak női témákat kell hallgatnia, de egy kimondottan csajos légkör is uralkodik. Szerencsére azonban változik a világ ilyen téren is, és egyre többen választják az erősebbik nem képviselői közül a borbély szalonkat.

 

  barber 2Mi a különbség egy fodrászat és egy barber shop között? Egyrészről a borbélynál nem csak stílu-sos frizurát kaphatnak a pasik, de a szakálluk és a bajuszuk is a leghozzáértőbb kezekben lesz.

   Másrészről fontos megemlíteni azt is, hogy a barber shopokat úgy alakítják ki és rendezik be, hogy minden férfi kényelmesen érezhesse magát az ott töltött idő alatt.

 

   Abban az esteben, ha a megfelelő borbély szalont választjuk Budapesten, akkor egy egészen különleges légkörbe csöppenhetünk majd a megérkezünk pillanatától egészen a távozásunkig!

 

 

   barber 3Az biztos, hogy nem mindennapi belső kialakítással rendelkezik ez a barber shop az Erzsébet körúton. Ebben az exkluzív szalonban a legapróbb részeltekig figyeltek arra, hogy minden az 1920- as éveket, vagyis a szesztilalom idejét idézze!

 

  Az időutazás mellett azonban azt is meg kell említeni a G-cutz barber shop esetében, hogy itt egy olyan profi csapat dolgozik, akiknél tényleg minden a vendégekről is a minőségről szól. Nem csak a legnépszerűbb frizurákat készítik el, legyen szó hajról, szakállról, vagy bajuszról, de tanácsot adnak abban is, melyik fazon lenne a te adottágaidhoz a leginkább passzoló. Érdemes felkeresni az oldalukat, hiszen ott minden fontos információt meg lehet találni, úgy mint az itt dolgozó barberek munkái, árlista, elérhetőségek, valamint a már korábban náluk járt, és elégedett vendégek visszajelzéseit is el lehet majd olvasni. 

 

  Ez mellett a weboldalukon arra is lesz lehetőség, hogy a várakozás elkerülése érdekében időpontot foglalj magadnak valamelyik borbélyuknál! Amennyiben egy igazán autentikus és rendhagyó barber shop- ot keresel Budapest belvárosában, az Erzsébet körúton lévő G-cutz barber shop remek választás lesz! Ötleted sincs milyen új frizurát szeretnél, vagy épp az ellenkezője, kinéztél magadnak egy menő viseletet? Legyen szó bármelyik verzióról, náluk a legjobb kezekben lesz a séród!